a man looking at an iPad
A man in a lab coat holding a clipboard
Productie en Supply Chain

Vertrouwde kwaliteitsmedicijnen produceren voor markten over de hele wereld via onze beste wereldwijde productie- en distributiecapaciteiten.

A scientist in a lab using a microscope
Onderzoek en Ontwikkeling

Gebruik uw wetenschappelijke en medische expertise om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van patiënten in de gezondheidszorg door middel van innovatieve oplossingen die de toegang tot hoogwaardige geneesmiddelen verbeteren.

A man in a lab coat and face mask inspecting equipment
Quality

Het voortouw nemen bij het waarborgen van hoge normen voor het verstrekken van veilige, effectieve geneesmiddelen aan patiënten overal ter wereld.

Man smiling and talking on a cell phone
Sales & Marketing

Ons engagement voor het verbeteren van kennis over en toegang tot kwaliteitsvolle en betrouwbare geneesmiddelen stimuleren.

two men sitting at a table working on a laptop
Gegevens- en informatietechnologie

Het leven van mensen wereldwijd beïnvloeden door technologie te gebruiken om inzichten te verbinden die toegang geven tot hoogwaardige geneesmiddelen.

a man and a woman chatting
Ondersteunende functies

Maak gebruik van uw expertise op gebieden als financiën, juridisch, HR, corporate affairs en compliance ter ondersteuning van onze wereldwijde activiteiten, zodat patiënten toegang hebben tot de geneesmiddelen die ze nodig hebben.

two people smiling while working
Studenten

Doe waardevolle ervaring op terwijl u een verschil maakt en patiënten over de hele wereld helpt een gezonder leven te leiden.

A man standing and speaking to a room of interested people
Huidige collega's

Klaar voor een nieuwe kans? Vind je volgende rol bij Viatris en bouw verder aan je carrière.